ANKARA / KEÇİÖREN - Bağlum Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Hüseyin AKAR - Okul Müdürü

1969 yılında Kahramanmaraş´ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş´ta, lise öğrenimini ise Hatay İskenderun Lisesi´nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl ilk görev yeri olan Ordu Eğitim Uygulama Okulu sonra sonra Kahramanmaraş İşitme Engelliler Okulu´nda görev yaptı.

1997 yılında Kahramanmaraş Eğitim Uygulama Okulu kurucu müdürü ve müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Özel eğitim sınıflarıda öğretmenlik ve Konya Melike Hatun Özel Eğitim Meslek Okulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünden 2020 yılında mezun oldu.

05.09.2022 tarihi itibariyle Bağlum Özel Eğitim Uygulama Okulu (3. Kademe) okul müdürlüğü görevini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.